Welkom op de site van Ayurveda-Ayurvedic. Zoals de naam al aangeeft, zijn wij geïnspireerd door de ayurvedische leer op het gebied van huidverzorging en gezondheid.

Ayurveda is een gezondheidsleer uit India, die al eeuwenlang populair is, ook steeds meer in het westen.

Het woord Ayurveda is een samenstelling van het woord āyus dat “leven” of “levensprincipe” betekent, en het woord veda dat “wetenschap” of “kennis” betekent . “Ayurveda” kan dus vertaald worden als “kennis of wetenschap van het leven”.

Mijn man Henk en ik zijn geïnteresseerd geraakt in Ayurveda toen Henk last kreeg van eczeem. Niet veel later kreeg ik last van rosacea.

We merkten dat de reguliere huidverzorgingsproducten meer kwaad dan goed deden. Bovendien hadden we geen zin om continu antibiotica en andere geneesmiddelen te gebruiken die onze dermatoloog ons voorschreef. Die helpen wel op de korte termijn, maar richten op langere termijn alleen maar schade aan.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar alternatieve manieren om onze huidproblemen onder controle te krijgen. De kennis en inzichten die we hebben opgedaan, willen we graag met jullie delen!

We kijken uit naar jullie reacties op onze artikelen en stellen het op prijs als je je eigen ervaringen met ons wilt delen! Wel vraag ik jullie de normale fatsoensregels te respecteren.

Groetjes,

Leonie

 

<<< Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *